Hotel by Maude

boka hotell nära Friends ArenaMed öppning år 2013 hittar du det härliga Hotel by Maude som ligger i Stockholmsförorten Solna. Det erbjuder gratis Wi-Fi och moderna rum med platt-TV. Sundbybergs tåg- och tunnelbanestation ligger en 10-minuters promenad bort.

En sittgrupp, kylskåp och en vattenkokare finns i alla rum på Hotel by Maude. Varje rum har ett eget badrum med dusch och gratis toalettartiklar.hotell nära Friends Arena

Gratis te och kaffe finns hela tiden. Drycker kan avnjutas i lobbybaren. En frukostbuffé serveras varje morgon. Friends Arena ligger 3 km från hotellet. Stockholms centrum ligger en 8-minuters tågresa bort.

Detta härliga hotell kommer att vara komplement till det populära Maudes Hotel Solna Business Park. Hotellet kommer att ha 65 fantastiska rum utformade för att tillgodose affärsresenärer samt för fritidsresenärer.

Hotellet är inrett av ägaren, Maude Arnström, och hon är lite hemlighetsfull med detaljerna fortfarande, men hon säger att du känner igen stilen från hennes två befintliga hotell, men samtidigt kommer det att bli helt annorlunda. Den varma atmosfären och den hemtrevliga känslan kommer säkert att vara där.

I lobbyn kommer du att kunna njuta av gratis te och kaffe med hembakat bröd och i lobbybaren kan du njuta av ett glas vin eller en öl efter en lång dag på jobbet eller en dag fylld med shopping och sightseeing.

Från Hotel by Maude är det lätt att komma åt allt som Solna och Stockholm har att erbjuda. Både den nya nationalarenan, Friends Arena och Solvalla ligger mindre än 10 minuter från hotellet och är lätt att nå med kollektivtrafik. Tunnelbanestationen Sundbyberg ligger bara 5 minuters promenad från hotellet och sommaren 2013 stannar spårvagnen precis runt hörnet från hotellet.

Parkering finns självklart i anslutning till hotellet.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet
.