Quality Hotel Friends


boka hotell nära Friends ArenaDetta nybyggda hotell hittar du precis bredvid Friends Arena i Solna, en 8-minuters tågresa från Stockholms city. Det erbjuder ett gym, 2 bastur och en restaurang på den härliga 25:e våningen. Wi-Fi är gratis.

Platt-TV, minibar och designer inredning är standard på Quality Hotel Friends. Alla rum har unika, runda fönster och ett eget badrum med dusch eller badkar.boka hotell på Friends Arena

Den 25:e våningens underbara restaurang erbjuder en à la carte-meny, medan lobbyn serverar lättare rätter. Den dagliga frukostbuffén inkluderar ekologiska alternativ.

Solna tågstation ligger 600 meter från Quality Hotel Friends. Stockholm Arlanda flygplats ligger 30 minuters bilresa bort. Med 400 dubbelrum, flera barer och restauranger, ett fullt utrustat gym och konferensmöjligheter för att rymma allt från 2 till 65 000 personer, är Quality Hotel Friends, bredvid Friends Arena, Stockholms mest flexibla händelse och konferenshotell.
Quality Hotel Friends, öppnade i augusti 2013 och är ett nytt, unikt konferenshotell i Solna, sju minuter från Stockholms centralstation. Beläget i en händelsemiljö, granne med Friends Arena. Hotellet är ett dramatisk tillägg till Stockholms skyline, designad av Wingårdhs Arkitekter och med en fasad som för tankarna till både bollspel och ljudvågor.

Med över 2800 kvm bankett-och mötesrum och en total kapacitet på 65 000 personer kan Quality Hotel Friends hjälpa dig att ordna allt från små möten och konferenser till utställningar, banketter och konventioner. Alla rum helt kan anpassas efter dina behov och önskemål.

Klicka här för att se mer hotell nära Friends Arena.