Mornington Hotel Bromma

boka hotell nära Friends ArenaDetta hotell hittar du i Bromma, bara 15 minuters bilresa från centrala Stockholm och 2 km från Bromma flygplats. Det erbjuder en bastu på takterrassen, utmärkta faciliteter och gratis Wi-Fi.

Alla rum på Mornington Hotel Bromma har ett skrivbord, en DVD-spelare, kabel-TV och te/kaffekokare. Alla rum har gratis tillgång till Mornington Health Club.

Hotell Mornington s interna restaurang serverar traditionella svenska rätter och internationella rätter. I frukostbuffén ingår färsk frukt och både varma och kalla rätter.

Gästdatorer med gratis internet finns i lobbyn på Mornington Hotel Bromma. Andra faciliteter inkluderar en klättervägg, en takterrass och en lounge med böcker, tidningar och spel. Bromma Mornington Hotel ligger en 10-minuters bilresa från underbara Drottningholms Slott och spännande Solvalla ligger bara 3 km bort. Lokala bussar stannar i närheten.boka ett hotell vid friends arena

På Stockholms första affärs- och sporthotell kommer du ha resurser för ett aktivt liv även när du reser.

På översta våningen i hotellet är Mornington Health Club, med träningsutrustning som är oöverträffad. Du kan kombinera ett träningspass med styrkemaskiner med både inomhus och utomhus sessioner – yoga, core, stavgång, löpning, cykling, väggklättring, eller varför inte hälsa och fitnessföreläsningar. Skickliga massörer, naprapater och kiropraktorer är tillgängliga när du känner att din kropp förtjänar att bli lite bortskämd eller när du har drivit dig till gränsen. Klubben har också en 12m lång takvåningsbastu med en takterrass med fantastisk utsikt.

Förutom sina normala positioner är de flesta av hotellets anställda här är Life Quality Manager, och de är ansvariga för många av de aktiviteter hotellet erbjuder. Om du letar efter något spännande, kanske du vill prova hotellets höga klättervägg. Flera av hotellets anställda är certifierade säkerhetsinstruktörer. Många av hotellets äventyr, utmaningar och sessioner fitness är gratis för hotellets gäster.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet
.